Case & Referenser

Våra kunder är våra bästa säljare. Prata gärna med oss så berättar vi mer, eller så kan ni prata med våra kunder, det kanske är det bästa.

Big Travel – QS Analys

BIG Travel är en av Sveriges största resebyråkedjor. Big Travel säljer både affärs- och privatresor och har ett brett utbud inom flyg, charter, sportresor, kryssningar, rundresor mm.  Med mer än 30 års erfarenhet är det bolagets målsättning att vara det självklara valet för resenären. Genom att samla marknadens utbud av resor, flyg och hotell på ett och samma ställe kan Big Travel erbjuda sina kunder bästa möjliga pris och service oavsett typ av resa. 

Envac – QS Analys worldwide

Envac är ett internationellt miljöteknikföretag som bidrar till hållbara samhällen med hjälp av modern avfallshantering, sopsuganläggningar. Vi leder utvecklingen i branschen och förbättrar kontinuerligt systemen med nya lösningar.

Vi vill att våra sopsuganläggningar, som transporterar avfallet under mark och i kulvertar, ska vara en naturlig del av stadens infrastruktur och det självklara valet för insamling av avfall i städer, på sjukhus och på flygplatser.

Grindstolpen AB – QS Analys

Grindstolpen är en fullservicebyrå med lång erfarenhet som erbjuder hjälp med allt man kan behöva i samband med dödsfall och begravning. När någon dör är det naturligt att inte veta vad som ska göras och vi vägleder er gärna i en svår stund. Hos oss arrangeras allt från traditionella begravningar till mer speciella ceremonier och minnesstunder. Era önskemål är viktiga för oss! Kistor, urnor och gravstenar tillverkas i Sverige eftersom miljön är betydelsefull för oss.

Kvalitetsbygg – QS Analys

KvalitetsBygg är en miljövänlig byggkoncern som utför högkvalitativa  entreprenader inom ROT och nybyggnation åt nöjda och återkommande kunder.

Vår affärsidé är att tillfredsställa våra kunders behov av kostnadseffektiva och prisvärda lösningar och högkvalitativa byggnadsarbeten, genom att erbjuda hög kompetens, miljövänliga och kvalitativa produkter, samt tjänster till rätt pris, i rätt tid och med rätt service till såväl företag som privatpersoner.

Q Grafiska – QS Analys

Våra produktionstekniker täcker både små och stora format på de flesta material som papper, tyg och plast. 

Eftersom de flesta av Q Grafiskas kunder finns i Europa kan vi ge er en service utöver det vanliga. För oss är nära kontakt med kunden och stort engagemang centralt för att skapa ett framgångsrikt samarbete med en hög leveranssäkerhet och kvalitet i hela kedjan.

Ramudden – QS Analys

Ramuddens affärsidé är att förse marknaden med de varor och tjänster som rör arbete på och längs vägarna. Ramudden kan hjälpa till med helhetslösningar eller dellösningar för trafikanordningar såsom vägavstängningar, skyddsbarriärer, skyltning, trafiksignaler, bevakning, farthinder, underhåll samt tjältining mm.

Waxy – QS Analys

Waxy har skapat den mest moderna och mest miljövänliga bilvårdsanläggningen i Sverige. Företaget grundades 2010 av ett team av experter med lång erfarenhet av professionell bilvård med en strategi att utveckla en kedja av rikstäckande bilvårdsstationer för de nordiska länderna. Vårt uppdrag: Att leverera en imponerande kundupplevelse där vi når en ny nivå av rena bilar med miljön i fokus

BS Kemi – Inhyrd VD

BS KEMI AB är ett helägt svenskt företag som bildades 1995. Våran specialite är framför allt miljöanpassade handrengöringsmedel och biltvättmedel. Vi borgar framför allt för hög service, bra kvalite och bra priser till kunden, med snabba leveranser. Vi har lyhörda och välutbildade säljare ute i landet. Vi är ett tillverkande Kemiföretag, vilket innebär att vi producerar själva mycket av de produkter vi erbjuder. Det ger oss möjlighet till god kontroll på allt från råvaror till färdig produkt.