Nu har vi äntligen kommit igång med ”Lasse möter….”

Lars Skarke & Martin Lidberg

Vi inledde serien ”Lasse möter…” med min nära vän Martin Lidberg, en fantastisk brottare och entreprenör. Det blev en öppenhjärtig diskussion om idrott, entreprenörskap och ledarskap, och om hur dessa hänger ihop.

Det var speciellt intressant att höra hur olika problemställningar som entreprenören ställs inför är de samma som idrottarna ställs inför.

Trevligt och familjärt

För mig är det viktigt att eventen ska vara trevliga och familjära, som bland vänner, och en rak och lärorik dialog oss emellan…

Därför var det härligt att höra av de som kom att eventet var över förväntan, och att många ser fram emot kommande event med ”Lasse möter…”, vilket jag berättar mer om lite senare!

Utmaningen bestod lite i att skramla ihop lite folk en mörk morgon i början av december, i konkurrens med julklappshandel och annan stress före jul, men intresset var stort och de ca 40 som trotsade decemberstressen och kom uppskattade det familjära mötet mellan Lasse och Martin.

Idén bakom Lasse möter….

Idén bakom ”Lasse möter…” dök upp när vi funderade på hur vi aktivt skulle kunna hjälpa våra kunder och intressenter att bredda sin kontaktyta inom vårt nätverk för att ge förutsättningar för nya affärer.

För oss på QS är det viktigt att verka för att fler kontakter knyts mellan kontakterna i vårt unika nätverk. Vår ambition är att ”Lasse möter” frukosten ska leda till att nya kontakter skapas och ger förutsättningar för nya affärer. Som alla vet ligger just försäljning mig mycket varmt om hjärtat, så det är ju viktigt att tänka sälj i alla moment…

Drivkrafter bakom Lasse möter…

En drivkraft bakom eventet är just att skapa förutsättningar för nya affärer, mellan kontakter i vårt nätverk… I takt med att vårt nätverk av kunder och leverantörer växer allt snabbare blir detta mer och mer aktuellt.

En annan drivkraft är såklart att deltagarna ska gå därifrån med nya insikter och kunskaper som man kan dra nytta av i sin yrkesverksamhet, eller privat…

…och du, vi vill gärna ha fler medlemmar i vår stora familj, så tveka inte att höra av dig om du vill veta mer eller diskutera olika projekt, lars.skarke@qualitysales.se

70 år, nu ökar vi…

Jag fyllde ju 70 år nu i januari 2020 så mina kollegor trodde att jag skulle dra ner på takten, men nu ökar vi istället. Det gav en verklig kick av att se att nu bygger en plattform för affärer mellan våra vänner och affärspartners.

Mitt mål som grundare till QualitySales är att vi ska hjälpa våra kunder att knäcka deras kod till tillväxt och förbättrad lönsamhet. Att kunna göra detta med nöjdare kunder och medarbetare är ju naturligtvis helt unikt.

Fatta beslut baserat på fakta

Vi möter såklart många företagsledare som arbetar hårt med sina olika utmaningar, en av dem är självfallet att få fakta att fatta beslut på.

QS Analysen förser våra kunder med fakta, vi hjälper dem helt enkelt att knäcka koden till lönsam tillväxt, så att de snabbare kan ta strategiska beslut och röra sig fortare mot sina mål.

Knäck koden till lönsam tillväxt

Genom QS Analysen sållar vi fram guldkornen som ger verklig positiv effekt i bolagen på kort och lång sikt. Med validerad fakta och tydliga rekommendationer blir besluten lättare att ta.

Det blir naturligt så att QS Analysen blir en kvalitetsstämpel på de bolag vi arbetar med, för genom analysen och rekommendationerna stärker vi bolagets renommé och marknadsförutsättningar.

QS teamet

Vi på QS Business Consulting är engagerade och affärsdrivna konsulter som brinner för att skapa affärer och utveckla bolag tillsammans med våra kunder. Med vår breda kompetens och stora erfarenhet av tillväxt, affärer, transaktioner, turn-arounds, medarbetarengagemang, m.m. är vi en mycket naturlig och driven samarbetspartner för företagsledare och företagsägare.

Stort tack till alla!

Med det skickar jag ett stort tack till alla er som kom och gjorde det första ”Lasse möter..” till en succé, och jag hoppas jag får se flera av er på nästa event som vi genomför i slutet av mars.

Jag vill självklart speciellt tacka Martin Lidberg och Performiq som gjorde eventet så lyckat. Vi kommer självklart att följa varandra ännu mer intensivt 2020. Inte minst för att ett frö till samarbete såddes på eventet.

Länkar

Till er som inte kunde komma, och alla som kom, kommer här en länk till hela filmen och den kortare teasern. Självklart får ni gärna dela och skicka vidare.

Länk till Teaser från ”Lasse möter..”, Martin Lidberg (ca 3 minuter)

Länk till hela filmen från ”Lasse möter..”, Martin Lidberg (ca 48 minuter)

Hör gärna av er med synpunkter på eventet!

Med vänliga hälsningar, Lars Skarke, mobil: 0730257304

E-mail: lars.skarke@qualitysales.se